Om oss


Fredensborg er et norsk investeringsselskap med fokus på bolig og fritidsbolig. Vi har i dag ca. 36 000 leiligheter for utleie i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har eiendommer for ca. 65 mrd (inkludert avtalte kjøp), omsetter for 3,7 mrd og sysselsetter 400 personer, herav 132 i Norge. Vi investerer betydelig i eksisterende portefølje og vokser i alle tre land. Ved siden av å eie og leie ut, satser vi også tungt på boligbygging med ca 8 000 boliger under utvikling, og destinasjons- og fritidsboligutvikling på Geilo, Flå og i Kragerø.

Fredensborg ønsker å tilby våre kunder et godt, trivelig og trygt hjem. Vi skal være det foretrukne utleieselskap i Norge ved å gi den beste leieopplevelsen gjennom hele leieforholdet. Våre serviceorienterte medarbeidere har leietaker som sin viktigste prioritet og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde. Vi er tilstede daglig på eiendommene med våre vaktmestere, servicemedarbeidere og renholdere som kan hjelpe til med eventuelle behov for utbedringer.

For alle spørsmål om leieforholdet kan dere fylle ut kontaktskjema under «Kontakt», kontakte vårt kundesenter på adresse kundesenter@fredensborg.no eller telefonnummer 23 29 20 00 som vil sørge for hurtig behandling av din henvendelse. For generelle spørsmål rundt leieforholdet anbefaler vi at du først ser på «ofte stilte spørsmål» under «Kontakt»

Ryddige uteområder, godt renhold i fellesområder, trygge eiendommer og ryddige kontraktsforhold kjennetegner Fredensborg.

Vår ambisjon:
  • Fredensborg skal være den foretrukne utleier for de som ønsker å leie bolig
  • Fredensborg skal være Norges største og mest veldrevne private boligutleieselskap
  • Fredensborg skal evne å tiltrekke seg og beholde de beste folkene i eiendomsbransjen
Visjon:

Vi skaper trygge og gode hjem, for de som ikke kan eller vil eie egen bolig.

Verdier:

Sannferdig

Ansatte, leietakere og forretningsforbindelser skal oppleve Fredensborg som kvalitetsbevisste, kunnskapsrike, vennlige og sannferdige.

Engasjert

Vi bryr oss om mennesker, eiendommer og samfunn, og har store ambisjoner og mye pågangsmot. Vi jobber målrettet for at Fredensborg skal utgjøre en betydelig forskjell.

Utviklende

Vi er en organisasjon drevet av innsikt, analyse og engasjement. Og stimulerer ansatte og omgivelser til å nå sitt fulle potensial. Det samme gjelder for eiendom, by og destinasjonsutvikling.