Velkommen til Gardermoen Apartments


Gardermoen Apartments tilbyr møblerte leiligheter for korttidsleie og langtidsleie – et godt alternativ for firmaer, pendlere og ansatte i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen

Gårdene ble totalrenovert i 2015 og 2016, og holder en høy standard. Eiendommen ligger landlig til, med store grøntarealer og fellesområder.
Herfra er det umiddelbar tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen med bare noen minutters kjøretid til terminalen. Parkering rett utenfor gården. Ellers 2-minutters gange til busstasjon som tar deg til Oslo Lufthavn på 7 minutter.

Våre leiligheter

Gardermoen Apartments består av 9 nyrenoverte gårder med 192 fullt møblerte hybler, 1- og 2-roms leiligheter. Samtlige leiligheter er nyoppusset og oppleves imøtekommende med moderne møbler, flatskjerm-TV, trådløst internett og gode senger med sengetøy.

Bedriftsavtale

Har din bedrift behov for leiligheter på Gardermoen? Kontakt oss for en rammeavtale og skreddersydde rutiner. Senk administrasjonskostnadene og la deres ansatte slappe av i moderne leiligheter etter en lang dag på jobben. Gardermoen Apartments er ideelt for firmaer, ansatte og pendlere i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen.

Ta kontakt med eiendomsforvalter for mer informasjon.

pendlerbolig gardermoen
Matlaging
Bedriftsbolig utleie langtid