Fredensborg Apartment


Ditt andre hjem

Ønsker du et overnattingstilbud som føles mer som hjemme?

Fredensborg Apartment passer for deg som trenger et midlertidig hjem, reiser mye eller lite – i forbindelse med jobb eller fritid.

Vi er opptatt av at du skal trives fra første stund. Når leiligheten er booket og overlevert, kan du føle deg som hjemme.

Du trenger ikke ta hensyn til en hotelltimeplan, noe som gjør deg fri til å jobbe, spise, sove og hygge deg som du vil.

En Apartment er et privat og selvstendig bosted, skjermet fra det travle livet utenfor.

Hvis du har noen spesielle ønsker om servicetilbud i nærheten, finner vi den leiligheten som passer best for deg. Vi er godt kjent med områdene, bydelene og byens tilbud.

Har bedriften din behov for hotellrom eller leiligheter flere ganger i året? Vi tilbyr også rammeavtale og skreddersydde rutiner for bedriftsboliger.

Vi har flere leiligheter enn annonsert – ta kontakt så vi kan finne en leilighet som passer dine behov

English

Følg oss på Instagram og Facebook

Våre leiligheter

Våre møblerte leiligheter har alt nødvendig utstyr, og interiøret er nøye utvalgt med tanke på din trivsel. For best mulig komfort, er alle senger levert av JENSEN®. Leilighetene har også tv og gratis Wi-Fi, og flere har stuer og separate soverom. Skal du for eksempel ha et forretningsmøte trenger du ikke reservere et møterom – du kan ha møtet i stuen din.

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Leilighetene våre er håndplukket for sin sentrale beliggenhet, enten du skal jobbe eller sjekke ut bylivet. Uavhengig om du velger å bo i Oslo, Asker eller på Gardermoen, har du umiddelbar nærhet til kollektivtransport. Det er et godt utvalg av restauranter, treningsmuligheter og andre fritidstilbud i nær tilknytning til alle våre Apartments.

Priser og tilbud

Apartments er som regel rimeligere enn hotell, med både mer plass og komfort. Fordi du betaler for hele leiligheten, ikke per person, er Apartment et smart valg dersom du reiser med flere. Månedsprisen går ned for lengre opphold, så du kan nyte hver dag, uke, eller måned i viten om at du får verdi for pengene. Prisinformasjon finner du i leilighetenes annonser.

Har du et budsjett?
Ta kontakt med oss, så finner vi en leilighet som passer ditt budsjett.

Hva er inkludert?
Renhold, kabel TV, sengetøy, håndklær, internett, strøm, vann, møblert leilighet.

Hvor lenge kan jeg leie?
Med Apartment har du fleksibel leieperiode fra én uke og opp til ett år. Skulle reiseplanene dine endres, har du kun 14-dagers oppsigelsestid. Det er også mulig å forlenge oppholdet om du trenger det.

Vår service

Når du ankommer, er sengene ferdig oppredd og det er håndklær og toalettartikler på badet. Leilighetene blir rengjort ukentlig for at du skal få et behagelig opphold. Alle gjester har mulighet for klesvask, enten i egen vaskemaskin eller i et fellesvaskeri. Vi har også faste runder på eiendommene for å sikre at ditt opphold blir av ypperste kvalitet. Noe annet du lurer på? Det er bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.